Ai cunoscut pe cineva care chiar iti place si iata ca iesiti la o prima intalnire impreuna. Dar unde sa mergeti si ce sa faceti in asa fel incat sa aveti ocazia sa va cunoasteti, dar sa si petreceti o seara relaxanta, memorabila si…de ce nu, inedita?

Incearca Reinvented Colors, – o noua aventura in arte plastice care imbina pictura, un pahar cu bautura preferata si o seara in oras cu iubita/ iubitul intr-un cocktail demn de insusi Van Gogh! Gazduit intr-un restaurant bistro care e locul perfect pentru o intalnire romantica, Reinvented Colors, va ofera ocazia sa va relaxati la un pahar cu bautura preferata in timp ce va descoperiti talentul artistic.

Pe masura ce savurati cocktailul oferit din partea casei si incepeti sa conturati cu pensula pe panza primele pete de culoare veti vedea cum inhibitiile va parasesc si cum, fara sa faceti eforturi speciale, veti petrece o seara amuzanta si relaxanta. Cei care iau totul prea in serios sunt invitati sa isi lase atitudinea la intrare pentru ca la evenimentele Reinvented Colors, regula principala este sa scoti la iveala artistul, si de ce nu si copilul din tine in timp ce te distrezi.

o-seara-in-cuplu-la-un-eveniment-acuarela-cocktails

Un artist profesionist va va explica, pas cu pas, cum sa realizati un tablou original. Toate materialele necesare (panza, pensule, vopseluri, sevalet si un sort) si bautura preferata va sunt puse la dispozitie de organizatori pentru ca voi sa nu aveti alta grija decat buna dispozitie.

La sfarsitul unei seri de neuitat veti lua acasa un tablou unicat, niste amintiri minunate si, de ce nu, un talent nou descoperit!

Detalii suplimentare despre aceste evenimente gasiti pe website-ul  Reinvented Colors, de unde puteti, desemenea, sa va alegeti tabloul pe care doriti sa-l realizati, data cand doriti sa participati si sa cumparati biletele. Cu o pensula intr-o mana si bautura preferata in cealalta si alaturi de persoana potrivita, succesul unei prime intalniri este garantat!

Sfatul nostru: inainte sa ajungeti la eveniment, citeste care sunt cele trei perechi de culori complementare! Iti ia doua minute si iti vei impresiona, in mod sigur, partenera/ partenerul. 🙂