Produse locale. Retete internationale.

Cu acest motto se identifică restaurantul bistro Off the Wall, deschis în inima Clujului, aproape de Piața Muzeului, de doi canadieni care, într-una din călătoriile lor, au descoperit și s-au îndrăgostit de acest minunat oraș. Bucătarul-șef, specializat în bucătăria franceză, a fost cucerit de produsele delicioase pe care le-a găsit în piețele clujene.

s15111213461_0014

Ideea lor este simplă: doresc să combine gustoasele legume, fructe și cărnuri produse pe plan local cu rețete inspirate de varietatea culturală de pe cuprinsul mapamondului. Bucătăria canadiană, formată într-o atmosferă multiculturală, este puternic influențată de numeroase culturi și de creațiile lor culinare. Meniul lor se schimbă în funcție de sezon, fiind în mare măsură dependent de produsele disponibile local în fiecare perioadă a anului. Vara, se vor axa pe meniuri ușoare și răcoritoare, iar pe timpul iernii vor predomina meniurile consistente, create pentru a încălzi și binedispune.

Dacă doriți să vă întâlniți cu prietenii la un pahar sau sunteți în căutarea locului perfect pentru o întâlnire romantică, dacă doriți să participați la unul din evenimentele Reinvented Colors, sau doar sunteți o persoană gurmandă în căutarea unor meniuri delicioase, pregătite în întregime în bucătăria restaurantului, Chef Tayler vă așteaptă la o experiență culinară unică în singurul restaurant canadian din Cluj-Napoca.

Asa o invitație nu poate fi refuzată, eh? 🙂