Restituire sau schimbare bilete

Contravaloarea biletelor achizitionate pe site-ul Reinvented Colors nu se returnează Cumpărătorului în cazul în care acesta nu se prezintă la eventimentul pentru care a achiziționat respectivele bilete la data la care acesta era programat.

Deasemenea contravaloarea biletelor achizitionate pe site-ul Reinvented Colors nu se returnează Cumpărătorului în cazul în care acesta anunță Vânzătorul că nu va participa, prin mesaj trimis la adresa de email contact@reinventedcolors.ro , cu mai puţin de 10 zile calendaristice înaintea evenimentului pentru care a achiziționat respectivele bilete.

Contravaloarea biletelor achizitionate pe site-ul Reinvented Colors se returnează (DOAR sub forma credit care poate fi folosit pentru un alt eveniment) Cumpărătorului în cazul în care acesta anunță Vânzătorul că nu va participa, prin mesaj trimis la adresa de email contact@reinventedcolors.ro, in termen de minim 10 zile calendaristice înaintea evenimentului pentru care a achiziționat respectivele bilete. În acest caz, Cumpărătorul va primi un cod promoțional pe care îl poate folosi, doar o singură dată, pentru a rezerva un alt Eveniment Reinvented Colors.