Cei aproape doi ani de cand am lansat evenimentele noastre au fost minunati si pentru asta putem sa va multumim doar voua, cei care ati avut curaj sa incercati ceva nou si ne-ati fost alaturi in tot acest timp! Si, pentru ca avem, permanent, in vedere sa va oferim servicii cat mai variate si de calitate, am decis sa ne rebrand-uim si sa incercam si noi ceva nou: asadar am devenit „Reinvented Colors„!

De ce? In primul rand pentru ca am decis sa va oferim un pic mai mult!  Astfel, evenimentele Reinvented Colors va ofera ocazia ca pe langa realizarea unui tablou unic sa puteti acum alege sa realizati si un aranjament cu plante suculente ghidati fiind de un artist profesionist! Ca de obicei, noi va punem la dispozitie toate materialele necesare si bautura preferata pentru ca voi sa nu aveti alta grija decat buna dispozitie!

O data cu un nume nou, avem si un website nou care isi propune sa scoata in evidenta ceea ce noi facem cel mai bine: organizarea unor evenimente de neuitat la finanalul carora veti lua acasa un tablou sau un aranjament floral unicat, niste amintiri minunate si, de ce nu, un talent nou descoperit! Puteti vizita acum noul nostru website @ www.reinventedcolors.ro!

In curand vom reveni si cu programul urmatoarelor noastre evenimente …plus cateva surprize…Stay tuned!