DISCLAIMER: Evenimentele pe care le organizam functioneaza sub numele de Reinvented Colors incepand cu data de 6 iulie 2018 in urma unui proces de rebrading. Toate referintele de pe site-ul reinventedcolors.ro sau de pe pagina de Facebook ”ReinventedCo„, care au ramas cu numele ”Acuarela Cocktails”, numele sub care au functionat evenimentele organizate de noi anterior datei de 6 iulie 2018,  sunt autorizate in baza   cererii de inregistrare a marcii inregistrate ”Acuarela Cocktails” nr M 2017 00053 din data de 6 ianuarie 2017 si a Deciziei de Admitere a inregistrarii emisa de OSIM cu nr 43138 din data de 5 decembrie 2017.

Politica confidentialitate si termeni utilizare site

Politica / Declaratie de Confidentialitate

 

 1. Termeni si conditii generale
 2. MOD DE FUNCTIONARE AL EVENIMENTELOR REINVENTED COLORS

Reinvented Colors* este numele sub care compania Coravid Business SRL organizeaza si comercializeaza bilete la evenimente care presupun realizarea de catre clienti, a unei picturi sau unui aranjament floral, sub indrumarea unui instructor intr-un cadru public de tip restaurant bistro-pub.

Reinvented Colors isi rezerva dreptul sa modifice, din cand in cand si fara sa fie obligata sa anunte acest lucru, formatul serviciilor oferite.

Disponibilitatea unei anumite locatii sau a unui instructor se poate modifica chiar si in ziua in care este programat evenimentul, iar Reinvented Colors reprezentata prin Coravid Business SRL nu va fi trasa la raspundere pentru acest lucru.

Reinvented Colors se va asigura ca toti clientii care participa la evenimentele Reinvented Colors vor avea la dispozitie materialele necesare realizarii unei picturi (sort, panza, pensule, vopseluri acrilice, sevalete), sau unui aranjament floral (sort, pietris, nisip, pamant, plante).

Reinvented Colors reprezentata prin Coravid Business SRL nu ieste raspunzatoare de calitatea lucrarii pe care participantii la evenimentele Reinvented Colors o vor realiza si nici nu insinueaza si le garanteaza acestora ca lucrarea pe care o vor realiza va fi identica cu ce realizata de instructori sau prezentata pe website.

 1. BILETELE CADOU /CODURI PROMOTIONALE

Biletele cadou Reinvented Colors pot fi folosite pentru a participa la un eveniment Reinvented Colors si nu pot fi schimbate cu un alt serviciu/ produs sau contra unei sume de bani. Biletele cadou nu se pot returna.

Prin utilizarea unui bilet cadou si participarea la un eveniment Reinvented Colors, o persoana este de acord, implicit, cu faptul ca Reinvented Colors si-a respectat obligatiile contractuale cu privire la modul de utilizare al biletelor cadou Reinvented Colors.

Biletele cadou au o perioada de valabilitate de 6 luni de la momentul achizitiei. Codurile promotionale pot fi folosite pe site-ul Reinvented Colors. Acestea pot fi folosite o singura data folosite pentru a participa la un eveniment Reinvented Colors si nu pot fi schimbate cu un alt serviciu/ produs sau contra unei sume de bani.

 1. SOCIAL MEDIA – SITE-URI DE SOCIALIZARE

Puteti sa conectati Reinvented Colors cu profilul dvs personal din retelele de socializare. Daca alegeti sa faceti acest lucru, puteti beneficia de toate facilitatile pe care asocierea cu Reinvented Colors v­-o poate oferi din punct de vedere al impartasirii informatiilor cu alte persoane care este , de fapt, esenta retelelor de socializare.

 

Persoanele care au acces sa vada informatii despre dvs in cadrul retelelor de socializare vor putea, deasemenea, sa vizualizeze faptul ca sunteti client Reinvented Colors, ca ati participat alaturi de alte persoane la evenimentele Reinvented Colors,precum si alte imagii si  informatii legate de utilizarea de catre dvs a serviciilor Reinvented Colors. In baza asocierii cu Reinvented Colors in cadrul retelelor de socializare, Reinvented Colors va avea acces sa vizualizeze informatii disponibile in profilul dvs  pentru a putea imbunatati serviciile pe care le ofera clientilor. De aceea va sfatuim sa verificati cu atentie setarile contului dvs din retelele de socializare pentru a va asigurati ca doar informatiile pe care le doriti dvs sunt disponibile pentru Reinvented Colors.

 

PRIN ASOCIEREA CU REINVENTED COLORS IN CADRUL ORICAREI RETELE DE SOCIALIZARE, VA DATI CONSIMTAMANTUL CA INFORMATII REFERITOARE LA DVS SA FIE DISPONIBILE SI ALTORA, CUM AR FI INFORMATII LEGATE DE CONTUL DVS. DACA NU DORITI ACEST LUCRU SI DACA NU DORITI SA FITI ASOCIAT CU EVENIMENTELE REINVENTED COLORS, VA RUGAM SA VA MODIFICATI SETARILE CONTULUI DVS IN ASA FEL INCAT SA RESTRICTIONATI ORICE ACCESS NEAUTORIZAT. IAR DACA DORITI ULTERIOR SA NU MAI PERMITETI REINVENTED COLORS SA AIBA ACCES LA INFORMATIILE DVS IN MANIERA DESCRISA ANTERIOR, VA RUGAM SA NE COMUNICATI ACEST LUCRU IN SCRIS LA ADRESA CONTACT@REINVETEDCOLORS.RO.

4. PARERILE CLIENTILOR

Reinvented Colors incurajeaza clientii sa isi exprime parerile pe site-ul sau pe paginile de socializare Reinvented Colors, dar isi rezerva dreptul sa filtreze aceste mesajele si sa promoveze, sa respinga, sa stearga sau sa editeze continutul acestora fara sa fie obligata sa anunte acest lucru. Reinvented Colors incurajeaza doar mesajele care folosesc un limbaj adecvat, de aceea orice mesaje care contin un limbaj nepotrivit nu vor fi publicate. Acelasi lucru se va aplica si mesajelor care contin informatii personale ale unor persoane fizice sau juridice care nu sunt, in niciun fel, asociate cu Reinvented Colors.

 1. 5. RESTRICTII DE VARSTA

Serviciile Reinvented Colors nu vor fi folosite de persoane minore. In cadrul evenimentelor Reinvented Colors se vor servi bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani. Daca in timpul unui eveniment, personalul Reinvented Colors descopera ca o persoana este minora, atunci acestia vor refuza sa isi ofere serviciile acestei persoane, chiar daca aceasta a achizitionat un bilet pentru eveniment. Reinvented Colors are dreptul sa solicite clientilor documente doveditoare ale varstei, daca se banuieste ca un client este minor.

 

 1. LOCATIILE UNDE SE DESFASOARA EVENIMENTELE REINVENTED COLORS

Cand va prezentati la evenimentele Reinvented Colors vi se vor oferi servicii si produse (mancare, bauturi, etc) de catre o terta parte si anume companiile/ operatori comerciali care gazduiesc evenimentele Reinvented Colors, independent, fara implicarea si fara ca Reinvented Colors reprezentata de Coravid Business SRL sa aiba vreun castig sau vreun interes din aceasta actiune. Acest lucru se va intampla doar pentru confortul dvs si avand interesul dvs in minte. Participantii la evenimentele Reinvented Colors sunt constienti si de accord ca orice costuri associate acestor servicii si produse pe care le comanda  si consuma in timpul evenimentelor Reinvented Colors, vor fi responsabilitatea lor si ca acestea vor fi facturate separat si in plus fata de costurile deja achitate pentru biletele la evenimentele Reinvented Colors.

Orice intrebari, reclamatii sau sesizari legate de serviciile sau produsele mentionate anterior vor fi directionate catre angajatii respectivelor companii/ operatori comerciali.

 

 1. PROPRIETATE INTELECTUALA

Reinvented Colors ramane singurul proprietar de drept al titlurilor, imaginilor si temelor lucrarilor prezentate in cadrul evenimentelor Reinvented Colors si orice participant la evenimentele Reinvented Colors are drepturi limitate  de utilizare in ceea ce priveste lucrarea pe care a realizat-o in cadrul evenimentului: la sfarsitul unui eveniment, paticipantii isi pot lua acasa lucrarea pe care au realizat­-o, dar nu au dreptul sa o reproduca, sa o copieze sau sa o distribuie cu scopul unui castig material.  Doar Reinvented Colors reprezentata de Coravid Business SRL are dreptul de proprietate asupra lucrarilor executate de participantii la evenimentele Reinvented Colors.

Orice fotografii, imagini sau inregistrari realizate in timpul evenimentelor Reinvented Colors de catre personalul Reinvented Colors in care apar personalul Reinvented Colors, lucrarile participantilor, participantii, instructorii, materiale promotionale Reinvented Colors sunt proprietatea Reinvented Colors reprezentata de Coravid Business SRL si pot fi folosite doar cu acordul scris al acestora din urma.

 1. DISTRIBUIREA MATERIALELOR MEDIA

Reinvented Colors are dreptul sa afiseze si sa promoveze pe site sau pe retelele de socializare sau catre clientii Reinvented Colors orice imagini, fotografii sau inregistrari realizate de acestia in timpul evenimentelor Reinvented Colors fara sa ceara acordul express al persoanelor care apar in aceste materiale. Prin participarea la unul dintre evenimentele Reinvented Colors clientii isi dau implicit acordul pentru afisarea si promovarea fotografiilor si inregistrarilor in care acestia apar pe site-ul Reinvented Colors sau pe retelele de socializare.

 

 1. COMPORTAMENTUL PARTICIPANTILOR LA EVENIMENTELE REINVENTED COLORS

Prin achizitionarea unui bilet la unul dintre evenimentele Reinvented Colors, participantii sunt implicit de acord cu toate serviciile si restrictiile impuse de Reinvented Colors reprezentata de Coravid Business SRL. Participantii la evenimentele Reinvented Colors vor avea un comportament si un limbaj decente, nu vor deranja instructorii, alti participanti, membrii personalului ai companiei/ operatorului gazda si nu ii vor agresa pe acestia in niciun fel, verbal sau fizic. Deasemenea, participantii nu vor pretinde ca au alta identitate decat cea reala cu scopul de a participa la evenimentele Reinvented Colors, iar celor care vor fi prinsi facand acest lucru, li se va interzice accesul in cadrul evenimentelor Reinvented Colors.

 

 1. DATE PERSONALE

Coravid Business SRL, prelucreaza datele furnizate de dumneavoastra prin folosirea servicilor de colectare de date si de rezervari bilete online disponibile pe acest website (1) in scopul executarii cererii dumneavoastra de achizitionarii de bilete pentru evenimentele Reinvented Colors, pentru care v-ati dat consimtamantul in momentul accesarii serviciului si (2) in scop de marketing si promovare, inclusiv pentru a va solicita in viitor opinia cu privire la gradul in care ati fost satisfacut(a) de serviciile si produsele noastre, iar contactarea dumneavoastra se va realiza de catre angajatii / colaboratorii nostri.

Reinvented Colors prin Coravid Business SRL administreaza datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001).

In cazul in care dumneavoastra puneti in mod voluntar la dispozitia Reinvented Colors prin Coravid Business SRL orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca Reinvented Colors prin Coravid Business SRL, in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei, sa inregistreze aceste date si sa le administreze.

Reinvented Colors prin Coravid Business SRL utilizeaza informatiile personale pentru pentru o mai buna intelegere a nevoilor dumneavoastra, pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, de a comunica, pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate si cu ofertele speciale si de sezon. Ocazional, folosim informatiile furnizate pentru a lua legatura cu dumneavoastra in scopul unor cercetari referitoare la serviciile furnizate de noi, in scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor dumneavoastra. Respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop in care aplicam prezenta politica de confidentialitate.

Inregistrarea Datelor

Pentru vizualizarea informatiilor puse la dispozitie pe website-ul reinventedcolors.ro nu este necesara oferirea datelor personale, insa pentru utilizarea serviciilor de rezervari si  achizitionari online, abonare Newsletter si contactare sunt necesare anumite date personale.

Utilizarea datelor

Reinvented Colors prin Coravid Business SRL utilizeaza datele personale puse la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri: onorarea comenzilor de rezervari si  achizitionari bilete online, comunicarea de informatii despre noile servicii si oferte speciale, etc. Datele cartii de credit / debit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor autorizate prin serviciul de rezervari  si  achizitionari online.

Securitatea datelor

Pentru evitarea utilizarii fara drept a datelor personale, Reinvented Colors prin Coravid Business SRL utilizeaza proceduri interne si tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate din website-ul reinventedcolors.ro

Site-ul nostru poate contine legaturi spre alte pagini de web, in afara controlului nostru. Daca accesati aceste linkuri veti accesa pagini de web ce pot avea politici de confidentialitate diferite de cele ale Reinvented Colors prin Coravid Business SRL.

 

Informare

Nu sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele dumneavoastra in scopurile mentionate la articolul 1 de mai sus. Pentru datele furnizate de dumneavoastra prin intermediul acestui site, asiguram administrarea acestora in conditii de siguranta si va garantam drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora si de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (dreptul de acces, de interventie, de a nu fi supus(a) unei decizii individuale, de a va adresa justitiei, de a va opune in viitor prelucrarii si de a solicita stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe e-mail la contact@reinventedcolors.ro.

Legislatie

Respectam cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Prezenta politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la noi. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instantei judecatoresti din Cluj Napoca.

 

B.      Folosirea Site–ului si Acordul privind informatiile continute in acesta

 

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE FOLOSIRE PREZENTATE MAI JOS INAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul reinventedcolors.ro. ACCESAND site-ul reinventedcolors.ro , VA ANGAJATI SA ACCEPTATI, FARA LIMITARE SAU CALIFICARE, TOTI ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii va rugam sa parasiti site-ul reinventedcolors.ro.

 

 

 1. TERMENI DE UTILIZARE

Acest Acord stabileste folosirea de catre dumneavoastra a site-ului de Internet localizat la adresa http://reinventedcolors.ro(denumit in continuare „Site-ul”) si se constituie intre Coravid Business SRL (denumita in continuare „al nostru”, „noua”, sau „noi”) si dumneavoastra, actionand din partea dumneavoastra sau a unui cumparator in numele caruia v-ati inregistrat (denumit in continuare „Dumneavoastra”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite in sau de site, sau a continutului site-ului, in orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate in continuare, si cu toate acestea impreuna, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare in prezentul Acord. Ne rezervam dreptul, la unica si absoluta noastra discretie, sa schimbam, sa modificam, sa adaugam sau sa stergem parti ale acestor termeni in orice moment, fara nici o notificare, si, in masura in care nu se prevede altfel, aceste modificari vor deveni efective imediat; ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile in acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va insemna ca acceptati aceste modificari. Dumneavoastra si Reinvented Colors prin Coravid Business SRL sunteti contractori independenti si nici o agentie, parteneriat, companie mixta, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin acest Acord.

 1. ELIGIBILITATE

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila. In mod nelimitat site-ul si serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru minori.

Site-ul si materialele localizate in sau prin site sunt furnizate de noi numai in scopuri de informare, in sensul ca, prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajam sa furnizam servicii sau consultanta de natura juridica sau de alta natura. Informatia continuta in sau prin site se bazeaza pe surse considerate ca fiind exacte si credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor. Cu toate acestea, nu ne angajam sa garantam aceasta corectitudine. Aceste materiale au fost pregatite pentru dvs de catre personalul nostru precum si de alte persoane.

 1. COPYRIGHT

Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea inregistrata a Coravid Business SRL. Acest site si continutul prezentat in acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea Coravid Business SRL, cu exceptia faptului ca dumneavoastra puteti descarca, prezenta sau imprima o copie a materialelor prezentate in acest site folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinta dumneavoastra necomerciala. Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute in acest site poate incalca legea copyrightului, a marcilor comerciale,legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute in materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau in orice alta retea computerizata este interzisa.

Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile si numele comerciale sunt proprietatea lui Coravid Business SRL si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior. In continuare prezentam o lista a marcilor comerciale folosite in acest site si care sunt proprietatea Coravid Business SRL:

 

 

 1. TRANSMITEREA DE INFORMATII DE CATRE UTILIZATOR / USER SUBMISSIONS

Prin transmiterea oricaror idei, comentarii, sugestii sau alte informatii catre noi referitoare la imbunatatirea site-ului si / sau serviciilor legate de site (denumite in continuare „transmiterea”), dumneavoastra acceptati ca astfel de transmiteri vor fi considerate si vor ramane proprietatea lui Coravid Business SRL. Nici o transmitere nu va reprezenta nici o obligatie de confidentialitate din partea Coravid Business SRL si Coravid Business SRL nu va fi obligata sa faca publica nici o transmitere.

Coravid Business SRL va detine toate drepturile legate de transmiteri si va avea dreptul sa foloseasca transmiterea fara restrictie, pentru orice scop, fie el comercial sau de alta natura, fara nici o compensatie catre dumneavoastra. Dumneavoastra de asemenea garantati ca detinatorul oricarui drept, inclusiv de drepturi morale, in contextul de fata, a renuntat complet si efectiv la toate aceste drepturi si v-a transmis dumneavoastra, in mod valid si irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate lui Coravid Business SRL.

 1. CONTINUTUL LEGAT DE SITE

Legaturile catre alte site-uri pe care le consideram ca fiind de interes pentru dumneavoastra va sunt puse la dispozitie, pentru confortul dumneavoastra. Prin punerea la dispozitie a acestor legaturi noi nu aprobam sau nu recomandam aceste site-uri sau materialele continute sau serviciile oferite de ele, si nu suntem raspunzatori pentru aceste materiale, servicii sau pentru alte situatii in legatura cu sau provenite din orice alt site.

Pot exista legaturi catre alte site-uri, aflate in paginile site-ului nostru, care va pot scoate afara din site. Acesta include legaturi catre advertiseri, sponsori si parteneri care pot folosi logo-ul nostru ca parte a unui acord de co-branding. Aceste alte site-uri pot trimite propriile lor COOKIES catre utilizatori, pot colecta date, solicita informatii, sau pot contine informatii pe care le veti putea gasi ca fiind nepotrivite sau ofensive. In plus, advertiserii de pe site pot trimite catre utilizatori COOKIES pe care noi nu le putem controla. Ne rezervam dreptul de a dezactiva legaturi din partea oricarui tert catre site. Nu uitati ca ori de cate ori transmiteti informatii online, aceste informatii pot fi colectate si folosite de persoane necunoscute. Nu putem garanta securitatea niciunei informatii pe care o obtineti online; puteti face aceasta pe propriul risc.

Coravid Business SRL poate utiliza cookie-uri atunci cand utilizatorul navigheaza pe acest site. Aceste cookie-uri pot fi activate de Coravid Business SRL nu de catre o terta parte contractata de catre Coravid Business SRL pentru servicii de masurare si evaluare. Cookie-urile sunt fisiere trimise browser-ului prin intermediul unui server de web in scopul inregistrarii activitatii utilizatorului in timpul navigarii pe website. Cookie-urile utilizate de site sunt asociate doar cu utilizatori anonimi si calculatoarele acestora, ceea ce inseamna ca cookie-urile nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorilor. Utilizarea cookie-urilor inseamna ca serverul pe care este gazduit site-ul poate recunoaste browser-ul web folosit de catre utilizator, cu scopul de a face navigarea mai simpla si permitand, de exemplu, utilizatorilor care s-au inregistrat in prealabil in zonele de acces, serviciile, promotiile sau concursurile rezervate exclusiv utilizatorilor inregistrati fara a fi nevoie de a furniza datele acestora de inregistrare la fiecare vizita. Cookie-urile sunt de asemenea utilizate pentru a masura numarul de utilizatori si parametrii de trafic web, precum si pentru a controla progresul si numarul de accesari. Utilizatorul are posibilitatea de a-si configura browser-ul, astfel incat acesta va fi informat cu privire la primirea de cookie-uri si poate preveni instalarea acestestora pe calculatorul sau. Va rugam sa consultati instructiunile si manualele de utilizare ale browser-ului dvs pentru informatii mai detaliate. Pentru a utiliza site-ul, utilizatorul nu are nevoie sa permita instalarea de cookie-uri trimise de site sau de o parte terta care actioneaza in numele Coravid Business SRL, fara a aduce atingere necesitatii utilizatorului de a incepe o sesiune noua pentru fiecare serviciu care necesita o inregistrare prealabila sau autentificare.

 1. ACT DE RENUNTARE, EXCLUDEREA GARANTIEI

DUMNEAVOASTRA SUNTETI DE ACORD CA FOLOSITI SITE-UL PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRA RISC. SITE-UL SI ORICE INFORMATIE, CONTINUT SI / SAU MATERIAL LEGATE DE ACESTA SUNT FURNIZATE PE BAZA PRINCIPIULUI „ASA CUM ESTE”, FARA GARANTII DE VREUN FEL. REINVENTED COLORS PRIN Coravid Business SRL NU OFERA NICI O GARANTIE, FIE EXPRES FIE IMPLICIT, INCLUZAND DAR FARA A SE LIMITA LA: GARANTIA TITLULUI SAU GARANTII DE COMERCIALITATE; NON-INFRINGEMENT; ACELEA CARE REIES DIN STATUT SAU DIN ORICE ALTA LEGISLATIE SAU IN CURSUL FOLOSIRII SAU UTILIZARII COMERCIALE; ALTELE DECAT ACELE GARANTII CARE SUNT IMPUSE SI CARE NU POT FI EXCLUSE, RESTRICTIONATE SAU MODIFICATE IN CONFORMITATE CU LEGILE APLICABILE ACESTUI ACORD.

NICI O DECLARATIE ORALA SAU VREO CORESPONDENTA SCRISA SAU VREO INFORMATIE FURNIZATA DE REINVENTED COLORS PRIN Coravid Business SRL NU VA CREA O GARANTIE DE NICI UN FEL, SI DUMNEAVOASTRA NU TREBUIE SA VA BAZATI PE NICI O ASTFEL DE DECLARATIE SAU INFORMATIE.

TRANSMISIILE ELECTRONICE, INCLUSIV INTERNETUL, SUNT MEDII PUBLICE, SI ORICE FOLOSIRE A ACESTOR MEDII SUNT PUBLICE SI NU PRIVATE. INFORMATIILE LEGATE DE SAU DECURGAND DIN ASTFEL DE MEDII SUNT PUBLICE SI NU SUNT INFORMATII PERSONALE SAU PRIVATE.

Ne declinam orice responsabilitate fata de acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor gasite pe site-uri care au legatura cu site-ul. Partile nu sunt responsabile pentru proasta functionare a telefoanelor, retelelor de electricitate, retelelor electronice, a retelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru caderea, intarzierea sau dificultatile acestora, pentru mesajele postale, de email, conexiunile ori intrarile pierdute, furate, ilizibile, incomplete, deformate, mutilate, sau pentru taxele postale legate de acestea, pentru securitatea fiecareia si a tuturor celor enumerate. Mai mult, Partile nu sunt responsabile pentru incorectitudinea si inacuratetea informatiilor intrate, fie ca sunt cauzate de utilizatorii de Internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de site fie de erori umane care pot aparea in procesarea oricarei informatii legate de site.

Dumneavoastra sunteti de acord ca Partile nu sunt responsabile in orice mod pentru ranirea, pierderea sau prejudicierea calculatorului dumneavoastra sau pentru interceptarea sau folosirea informatiilor de pe cardul de credit, legat de sau rezultand din folosirea site-ului sau a oricaror site-uri, servicii sau materiale legate sau conectate si de asemenea nu sunt raspunzatoare in nici un fel pentru ranirea, pierderea, reclamatia sau prejudicierea legata de sau rezultand din orice parte a site-ului care opereaza sau nu opereaza pe calculatoare sau pe retele folosite de dumneavoastra sau comunicand cu asemenea calculatoare sau retele.

Site-ul poate sa contina incorectitudini tehnice sau greseli ori omisiuni tipografice. Coravid Business SRL nu este raspunzatoare pentru nici o eroare de natura tipografica, fotografica, tehnica sau legata de preturi (incluzand, dar fara limitare la preturi gresite ale biletelor pentru evenimentele Reinvented Colors) care apar listate pe site-ul nostru. Coravid Business SRL isi rezerva dreptul de a face modificari, corectii si / sau imbunatatiri ale site-ului si ale produselor sau programelor descrise in astfel de informatii, in orice moment, fara vreo notificare.

Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervari atunci cand se dovedeste ca un client este angajat in activitati frauduloase sau nepotrivite sau in circumstante din care reiese ca rezervarea contine sau rezulta dintr-o greseala sau dintr-o eroare.

 

 1. DESPAGUBIRE

Dumneavoastra sunteti de acord sa despagubiti pe Coravid Business SRL si subsidiarele, afiliatele, directorii, agentii si angajatii sai, absolviti de orice plangere sau cerere, incluzand onorarii avocatiale rezonabile, facute de o terta parte legat de sau rezultand dintr-o incalcare de catre dumneavoastra a prezentului acord sau a documentelor pe care le incorporeaza, sau violarea de catre dumneavoastra a oricarei legi sau a drepturilor unei terte parti. Faptul ca Reinvented Colors prin Coravid Business SRL nu actioneaza in legatura cu incalcari facute de dumneavoastra sau de altii nu inseamna ca renunta la drepturile sale de a actiona in ceea ce priveste incalcari similare sau subsecvente.

In situatia in care este facuta orice Plangere sau orice actiune sau procedura este declansata impotriva Partilor Despagubite, sau a oricareia dintre ele, decurgand din sau in legatura cu acest Acord, oricare dintre aceste Parti poate, printr-o notificare rezonabila catre dumneavoastra, sa va ceara ca, pe propriile dumneavoastra cheltuieli, sa se opuna acelei plangeri sau sa preia apararea in legatura cu acea actiune sau procedura si sa angajeze consilieri pentru acest scop, consilieri care vor fi aprobati in prealabil in scris de Partea Despagubita, aprobarea care va trebui sa fie data obligatoriu in cazul unor consilieri care actioneaza in folosul aparatorilor dumneavoastra angajati intr-o astfel de aparare sau rezistenta.

Dumneavoastra veti colabora cu noi in apararea impotriva oricarei Plangeri. Ne rezervam dreptul ca, pe propriile dumneavoastra cheltuieli, sa ne asumam in mod exclusiv apararea si controlul oricarei chestiuni care face obiectul de despagubire din partea dumneavoastra.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

NICI NOI SI NICI VREUNA DIN SUBSIDIARELE, DIVIZIILE, AFILIATELE, AGENTII, REPREZENTANTELE NOASTRE NU VOR FI RASPUNZATOARE FATA DE DUMNEAVOASTRA SAU FATA DE NIMENI ALTCINEVA PENTRU NICI O PIERDERE SAU RANIRE SAU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, CONSECVENTIALE, SPECIALE, PUNITIVE SAU SIMILARE, DECURGAND DIN ACCESUL SAU DIN UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A SITE-ULUI, SAU DIN INABILITATEA DUMNEAVOASTRA DE A ACCESA WEBSITE-UL SAU ORICE MATERIALE, OPINII SAU RECOMANDARI ALE TERTILOR POSTATE PE WEBSITE. ACEASTA LIMITARE DACA RASPUNDEREA SE BAZEAZA PE CONTRACT, CULPA, NEGLIJENTA, RASPUNDERE STRICTA SAU PE ORICE ALTA BAZA, FIE SI DACA NOI AM FI FOST ANUNTATI DESPRE POSIBILITATEA UNEI ASEMENEA DAUNE.

IN JURISDICTIILE IN CARE NU SE PERMITE EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR INCIDENTALE SAU CONSECVENTIALE, RASPUNDEREA NOASTRA IN ASTFEL DE JURISDICTII VA FI LIMITATA LA LIMITA PERMISA DE LEGE.

DUMNEAVOASTRA RENUNTATI LA ORICE SI LA TOATE PLANGERILE IMPOTRIVA NOASTRA SI A SUBSIDIARELOR, DIVIZIILOR, AFILIATELOR, AGENTILOR SI REPREZENTANTILOR NOSTRI, CARE DECURG DIN FOLOSIREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A WEBSITE-ULUI SAU A ORICAROR MATERIALE, OPINII SAU RECOMANDARI FACUTE PE SITE DE TERTE PERSOANE.

 1. ELIBERARE

PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI, TOTI UTILIZATORII FAC CUNOSCUT SI SUNT DE ACORD CA PARTILE DESPAGUBITE SUNT ELIBERATE, DESCARCATE SI CONSIDERATE NEVINOVATE DE SI NU SUNT RESPONSABILE PENTRU ORICE RASPUNDERE IN CEEA CE PRIVESTE TOATE ASPECTELE LEGATE DE SITE (INCLUZAND DAR FARA A SE LIMITA LA ORICE IMBOLNAVIRE, PIERDERE, LITIGIU, RANIRE FIZICA, MOARTE, DAUNE ADUSE PROPRIETATII, SI PLANGERI BAZATE PE DREPTURI DE PUBLICITATE, DEFAIMARE, SAU INCALCAREA VIETII PRIVATE, ONORARII REZONABILE ALE AVOCATILOR SI CHELTUIELI DE JUDECATA) CARE POT APAREA DIN UTILIZAREA SITE-ULUI SAU ACCEPTAREA, POSESIA, FOLOSIREA SAU FOLOSIREA GRESITA A INFORMATIILOR, MATERIALELOR, SERVICIILOR SAU PRODUSELOR LEGATE DE ACESTEA SAU DOBANDITE DE LA ACESTEA. NE REZERVAM DREPTUL CA, ORICAND SI FARA NICI O RASPUNDERE, SA RESTRICTIONAM SAU SA REFUZAM ACCESUL ORICUI LA SITE SI LA SERVICIILE, CONTINUTUL, MATERIALELE SI FUNCTIILE SALE. NE REZERVAM DE ASEMENEA DREPTUL DE A SOLICITA ORICE FORMA DE SCUTIRE DE TAXE VAMALE, INCLUSIV DAR FARA LIMITARE LA ONORARII AVOCATIALE IN CONEXIUNE CU ACTIVITATI FRAUDULOASE SAU ILEGALE, AFLATE IN LEGATURA CU FOLOSIREA SITE-ULUI.

Dumneavoastra acceptati ca exista o posibilitate ca, subsecvent executarii acestui Acord, dumneavoastra sa descoperiti fapte sau plangeri care erau necunoscute la momentul la care a fost efectuat prezentul Acord, si care, daca ar fi fost cunoscute la acel moment ar fi afectat decizia de a executa prezentul Acord. Dumneavoastra declarati si acceptati ca, in sensul prezentului Acord, si al eliberarii continute in aceasta sectiune a Acordului, dumneavoastra nu va asumati nici un risc legat de astfel de fapte necunoscute si de astfel de plangeri necunoscute si neasteptate.

 1. ACCES SI INTERFERENTE

Dumneavoastra nu veti folosi nici o metoda de a copia Site-ul sau continutul sau informatiile (inclusiv Informatiile) continute de acesta fara consimtamantul nostru prealabil scris. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu folositi nici un aparat sau program sau metoda care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu functionarea corecta a Site-ului sau a oricarei tranzactii care se efectueaza prin Site. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, creati lucrari derivate, sau sa prezentati in public orice element de continut al Site-ului fara consimtamantul prealabil scris al nostru sau al unei terte parti.

Informatia pe care ne-o furnizati dumneavoastra noua (i) trebuie sa nu contina nici un virus, „Cai Troieni”, viermi, bombe logice sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenta cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricarui sistem, date sau informatii si (ii) nu vor crea raspundere pentru noi sau nu vor cauza pierderi (in tot sau in parte) pentru serviciile ISP-urilor noastre sau a altor furnizori.

 1. INCETARE

Acesti termeni sunt in vigoare pana la incetarea Acordului, de catre oricare Parte. Dumneavoastra puteti inceta acesti termeni in orice moment prin deconectarea de la folosirea Site-ului si prin distrugerea tuturor materialelor obtinute din orice si din toate site-urile legate si a tuturor documentelor aflate in legatura si a tuturor copiilor si a instalarilor acestora, fie ca sunt facute in conformitate cu termenii Acordului, fie in orice alt mod. Accesul dumneavoastra la Site poate inceta imediat fara notificare din partea noastra daca, la discretia noastra proprie si absoluta, apreciem ca dumneavoastra nu va conformati termenilor si prevederilor din acest Acord.

 1. LEGEA APLICABILA

Dumneavoastra va trebui sa va conformati tuturor legilor, statutelor, ordonantelor si reglementarilor aplicabile referitoare la folosirea de catre dumneavoastra a Site-ului si la solicitarea de catre dumneavoastra de oferte de achizitionare si / sau de vanzare de produse si / sau servicii. Orice litigii decurgand din sau legate de Site vor fi guvernate de legea romana aplicabila contractelor in vigoare si vor fi solutionate integral in Romania. Folosirea Site-ului este neautorizata in orice jurisdictie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni, incluzand, fara limitare, acest paragraf. Dumneavoastra sunteti de acord ca orice actiune in justitie decurgand din sau in legatura cu termenii prezentului Acord va fi introdusa la instantele de judecata din Romania.

 1. COMUNICARE

Intrebari sau comentarii referitoare la Site si la informatii continute in Site pot fi transmise la contact@reinventedcolors.ro la Reinvented Colors prin Coravid Business SRL. Orice comunicare sau material transmis noua prin Site sau Internet email este transmis pe baze non – confidentiale.

Prin achizitionarea unui bilet la evenimentele Reinvented Colors, utilizatorii isi dau acordul sa primeasca, in format electronic si nu numai, comunicate, materiale promotionale, chestionare si nu numai. Daca acestia nu mai doresc sa primeasca acest tip de comunicate, materiale promotionale, chestionare, etc, trebuie sa trimita un email la adresa contact@reinventedcolors.ro in care sa solicite acest lucru.

 1. Regulament Comercial
 2. Clauze generale

Sistemul de valorificare bilete Reinvented Colors este catalogul online al companiei Coravid Business SRL in care se ofera la vanzare bilete puse in circulatie de aceasta companie. Prin acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in acest document se creaza o intelegere intre o persoana fizica sau juridica(denumita in continuare cumparator) si Coravid Business SRL (denumita in continuare vanzator). Termenii si conditiile stipulate in acest document se confirma prin inregistrare cumparatorului in sistem si prin apasarea butonul Cumparare dupa selectarea de catre cumparator a biletelor oferite spre vanzare. Acest document este disponibil in limba romana Romana. Contractul rezultat din acest accept nu poate fi considerat un contract scris si nu este disponibil in forma fizica. Validitate contractului este confirmata prin arhivarea electronica a cumparatorului si a biletelor cumparate de acesta.

 1. Obiectul contractului

Biletele oferite la alegere spre vanzare de catre Vanzator, ale caror insusiri, caracteristici, precum si conditiile achizitionarii pot fi consultate pe paginile care se refera concret la acestea.

 1. Identificarea partilor contractuale

Cumparatorul furnizeaza datele de cumparare cu completarea fisei de date, Vanzatorul potrivit acestora, raspunde de executare si facturare. Cumparatorul in timpul inregistrarii are posibilitatea de a verifica/modifica datele, acest lucru se poate face oricand si dupa inregistrare, sub meniul Modificare date. Orice dauna provenita din cauza datelor false sau furnizate gresit este in totalitate raspunderea Cumparatorului. Vanzatorul este autorizat la stergerea datelor false sau inregistrate gresit, cat si la verificarea autenticitatii Cumparatorului in caz de indoiala.

4.Pret de cumparare, conditii de plata

Pretul afisat langa bilete este pretul lor de vanzare, care contine TVA. Achitarea pretului de cumparare se face exclusiv cu card bancar, iar procesarea platilor online prin card este efectuata prin serviciile oferite de mobilpay.ro.

4.1 Plata cu cardul

MobilPay este un serviciu web securizat ce permite proprietarilor de site-uri sa accepte plati online prin card. Dupa trimiterea comenzii se va deschide pagina procesatorului de card. In urma efectuarii platii, atat dumneavoastra, cat si reinventedcolors.ro veti primi mesaje de confirmare a platii. Din acest moment, tranzactia se va considera in desfasurare, cu plata confirmata.

Dupa selectarea optiunii de plata veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de card. Pentru a efectua plata trebuie sa introduceti datele cardului. Procesatorul va mentine pagina activa un timp limitat. Daca datele cardului nu sunt introduse in acest timp, plata pentru produsul comandat nu se mai poate efectua prin card bancar. Prin urmare, rezervarea biletelor nu se va considera realizata, iar tranzactia neplatita.

Pentru eventualele erori aparute pe pagina procesatorului de card, Coravid Business SRL nu isi poate asuma raspundere. Firma noastra certifica succecsul sau esuarea cumpararii prin trimiterea mesajelor de confirmare automata a sistemului de valorificare bilete. Mesajul de confirmare automata estre trimis pe adresa de e-mail furnizata de Cumparator. Orice dauna provenita din cauza adresei gresite de -mail este raspunderea Cumparatorului.

4.2 PLATA PRIN TRANSFER BANCAR
In cazul in care nu dispuneti de card de debit/credit sau cardul dvs. nu este acceptat pentru plata online, aveti posibilitatea sa platiti biletul la evenimentele Reinvented Colors prin transfer bancar.
• La efectuarea unui transfer bancar, va rugam indicati CODUL DE REZERVARE in rubrica pentru detalii/comentarii transfer (informatiile introduse in rubrica de comentarii trebuie sa corespunda cu informatiile de pe rezervare, pentru a putea sa identificam rezervarea, in caz contrar aceasta va fi anulata).
• Confirmarea platii trebuie trimisa pe adresa de email contact@reinventedcolors.ro in maxim 24 ore de la solicitarea rezervarii, in caz contrar aceasta va fi anulata. In termen de maxim 24 ore de la momentul receptionarii confirmarii platii de catre echipa Reinvented Colors, clientul va primi pe email biletele precum si confirmarea achizitionarii acestora.
• Toate costurile asociate transferului bancar vor fi suportate de catre client. Suma transferului bancar trebuie sa acopere valoarea totala a biletelor achizitionate. In cazul in care suma receptionata nu acopera valoarea totala a rezervarii, vom incerca sa contactam clientul pentru a solicita plata integrala a biletelor. In cazul in care nu vom putea sa-l contactam in decurs de 24 ore, comanda va fi anulata, suma receptionata de la client va fi transferata inapoi catre contul bancar emitent, mai putin costurile de administrare.
• Daca doriti sa platiti prin transfer bancar, trebuie sa efectuati rezervarea cu cel putin 2 zile inainte de eveniment
• Platile neidentificate vor fi transferate inapoi catre contul bancar emitent, mai putin costurile de administrare.
• Platile prin transfer bancar se pot efectua doar in LEI (RON) şi numai in conturile Coravid Business deschise in LEI

Confirmarea achizitionarii biletelor decurge conform indicatilor furnizate pe site si in voucherul primit la executarea cu success a tranzactiei.

 1. Restituire sau schimbare bilete

Contravaloarea biletelor achizitionate pe site-ul Reinvented Colors nu se returneaza Cumparatorului in cazul in care acesta nu se prezinta la eventimentul pentru care a achizitionat respectivele bilete la data la care acesta era programat.

Deasemenea contravaloarea biletelor achizitionate pe site-ul Reinvented Colors nu se returneaza Cumparatorului in cazul in care acesta anunta Vanzatorul ca nu va participa, prin mesaj trimis la adresa de email contact@reinventedcolors.ro, cu mai putin de 10 zile calendaristice inaintea evenimentului pentru care a achizitionat respectivele bilete.

Contravaloarea biletelor achizitionate pe site-ul Reinvented Colors se returneaza (DOAR sub forma credit care poate fi folosit pentru un alt eveniment) Cumparatorului in cazul in care acesta anunta Vanzatorul ca nu va participa, prin mesaj trimis la adresa de email contact@reinventedcolors.ro, in termen de minim 10 zile calendaristice inaintea evenimentului pentru care a achizitionat respectivele bilete. In acest caz, Cumparatorul va primi un cod promotional pe care il poate folosi, doar o singura data, pentru a rezerva un alt Eveniment Reinvented Colors.

 

6.Protejarea datelor

Vanzatorul gestioneaza confidential datele obtinute in urma achizitionarii online, le foloseste exclusiv pentru executarea achizitionarii, si nu divulga aceste date unei terte persoane. Cumparatorul poate cere prin e-mail la adresa contact@reinventedcolors.ro  stergerea datelor sale, ceea ce va fi confirmat prin e-mail de catre Vanzator.

 1. Gestionare reclamatii

Cumparatorul poate semnaliza problemele aparute prin e-mail pe adresa contact@reinventedcolors.ro  in limbile Romana si Engleza. Vanzatorul raspunde la e-mail in decurs de 72 de ore, si va incepe verificarea eventualei probleme. Vanzatorul tine evidenta scrisorilor primite pe contact@reinventedcolors.ro  intr-o evidenta electronica in funtie de starea lor si le stocheaza in arhiva.

 1. Altele

Vanzatorul prin sistemul online de valorificare bilete ofera in exclusivitate posibilitatea cumpararii. Nu accepta rezervari prin telefon sau e-mail.

Vanzatorul isi rezerva dreptul la schimbarea programului. In caz de schimbare a programului sau in cazul in care un eveniment Reinvented Colors se suspenda si nu are loc, contravaloarea biletelor se va restitui clientilor sau acestea pot fi folosite pentru un alt eveniment Reinvented Colors programat la o data ulterioara celei la care a fost suspendat sau anulat evenimentul.

 

Autoritatea Nationala de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

*Evenimentele noastre functioneaza sub numele de Reinvented Colors incepand cu data de 6 iulie 2018. Toate referintele de pe site-ul reinventedcolors.ro sau de pe pagina de Facebook ”ReinventedCo” sub numele ”Acuarela Cocktails”, numele sub care au functionat evenimentele organizate de noi anterior datei mentionate anterior,  sunt fost autorizate in baza   cererii de inregistrare a marcii inregistrate ”Acuarela Cocktails” nr M 2017 00053 din data de 6 ianuarie 2017 si a Deciziei de Admitere a inregistrarii emisa de OSIM cu nr 43138 din data de 5 decembrie 2017.